Moderna Pet's Corner Large otvoreni toalet za male životinje 49.5x33.3x26.2cm žuti
Moderna Pet's Corner Large otvoreni toalet za male životinje 49.5x33.3x26.2cm žuti

Šifra proizvoda:MO R300-0329-0041

Moderna Pet's Corner Large otvoreni toalet za male životinje 49.5x33.3x26.2cm žuti

1.135,00 RSD 790,00 RSD
Ušteda: 345,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Moderna je poznati belgijski brend inovativnih plastičnih proizvoda za kućne ljubimce,koji neprestano teži razvoju novih i inovativnih proizvoda koji su funkcionalni i vođeni dizajnom. Sirovine koje koriste u proizvodnji su netoksične, jake, izdržljive i lako se recikliraju. Moderna Product čini sve da kućni ljubimci i njihovi vlasnici budu SREĆNI.

Opis proizvoda:

Moderna Pet's Corner Large otvoreni toalet je posuda za posip otvorenog tipa za male životinje od vrhunske, netoksične i od 100% reciklabilne plastike bez BPA (bisfenol-a).

Nemate mnogo prostora za toalet za Vašu ljubimca? Imamo rešenje za Vas! Moderna Pet's Corner Large ugaoni otvoreni toalet za male životinje štedi prostor jer je dizajniran da stane u bilo koji ugao Vaše sobe.
Klasična posuda za posip zahvaljujući niskoj visini ulaza posebno lako dostupna i zato je ulaz u posudu nije nikakav izazov.

Dizajn ove posude je vrhunski jer se sprečava ispadanje i širenje ostataka peska prilikom kopanja.

Moderna Pet's Corner Large ugaoni otvoreni toalet za male životinje je napravljen od visokokvalitetne plastike, koja ne upija mirise toaleta, lako se čisti, veoma je otporna je na grebanje.
Unutrašnja i spoljašnja površina posude ne sadrže oštre uglove, što je važno za bezbednost Vašeg ljubimca i za lako čišćenje.

Dimenzije (širina x dužina x visina): 49.5x33.3x26.2cm

Specifikacije proizvoda:

  • Boja:
    • Žuta
  • Materijal:
    • Reciklirajuća plastika