TRIXIE Pasta za zube za pse sa ukusom mente 100g
TRIXIE Pasta za zube za pse sa ukusom mente 100g

Šifra proizvoda:TX2557

TRIXIE Pasta za zube za pse sa ukusom mente 100g

365,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

TRIXIE Pasta za zube za pse sa ukusom mente je specijalno dizajnirana da ojača strukturu zuba i spreči gubitak zuba.

Dentalna nega je posebno važna kod higijene pasa. Redovno pranje zuba pastom za zube sprečava se nakupljanje kamenca, poboljšava se oralna higijena i duže održava dah svežim i čistim. Pasta za zube pomaže u sprečavanju pojave karijesa i smanjuje količinu plaka.
Kada Vašeg psa naviknete na pranje zuba, treba obratiti pažnju na sledeće tačke: U početku bi se pas trebao naviknuti na ukus paste za zube. U slučaju izbirljivih pasa, stavite malo paste za zube na neku poslasticu i nahranite ga. Kasnije se pasta za zube razmaže po zubima i desnima psa. Sledeći korak u navikavanju na pranje zuba je nežna masaža usne regije spolja. Tek tada počinje stvarno pranje zuba. Ukoliko ljubimac proguta pastu za zube, ona je u potpunosti neškodljiva za njega.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Životno doba - psi:
    • Svi uzrasti