TRIXIE Šampon za štence 250ml
TRIXIE Šampon za štence 250ml

Šifra proizvoda:TX2906

TRIXIE Šampon za štence 250ml

539,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Hidratantni šampon posebno blag prema koži štenaca sa prirodnim biljnim ekstraktima i vitaminima.

TRIXIE Šampon za štence za sjajnu dlaku je šampon sa prirodnim biljnim ekstraktima i vitaminima i posebno je razvijen za osetljivu kožu štenaca. Pruža prirodni sjaj i omogućava lako češljanje.
Ima blago, ali dubinsko delovanje koje otklanja prljavštinu, uklanja prljavštinu i neprijatne mirise, bez njenog oštećivanja, krzanja i gubitka esencijalnih ulja.

PH vrednost je između 6,5 i 7,5.
TRIXIE Šampon za štence napravljen je bez testiranja na životinjama.

Upotreba:  Nakvasite ljubimca toplom vodom, utrljajte šampon od vrata naniže, za najbolje rezultate ostavite penu na koži i krznu otprilike 5 minuta, a zatim isperite čistom toplom vodom (ponoviti ako je potrebno). Osušiti ljubimca peškirom ili fenom. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem i ostalim osetljivim područjima. Ako se ovo dogodi, isprati vodom.

Sastav: 5-15% anionski tensid, <5% amfoterni surfaktatnt, parfem, alkohol, voda.

Specifikacije proizvoda:

  • Tip dlake:
    • Svi tipovi dlake
  • Životno doba - psi:
    • Štenci