TRIXIE Šampon za pse sa kokosovim uljem 250ml
TRIXIE Šampon za pse sa kokosovim uljem 250ml

Šifra proizvoda:TX2905

TRIXIE Šampon za pse sa kokosovim uljem 250ml

539,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Šampon sa prirodnim ekstraktom kokosovog ulja, olakšava raščešljanje, izuzetno  pogodan za dugodlake pse.

Ako želite da lako raščešljate dlaku i krzno Vašeg psa, a istovremeno da Vaš pas ima zdravu i sjajnu dlaku onda onda je pravo rešenje za Vas TRIXIE Šampon za pse sa kokosovim uljem!

TRIXIE Šampon za pse sa kokosovim uljem je namenjen za sve tipove dlake, ali posebno namenjen svim vrstama pasa sa dugom dlakom.
Ima blago, ali dubinsko delovanje koje otklanja prljavštinu, uklanja prljavštinu i neprijatne mirise, bez njenog oštećivanja, krzanja i gubitka esencijalnih ulja.

PH vrednost je između 6,5 i 7,5.
TRIXIE Šampon za pse sa kokosovim uljem napravljen je bez testiranja na životinjama.

Upotreba:  Nakvasite ljubimca toplom vodom, utrljajte šampon od vrata naniže, za najbolje rezultate ostavite penu na koži i krznu otprilike 5 minuta, a zatim isperite čistom toplom vodom (ponoviti ako je potrebno). Osušiti ljubimca peškirom ili fenom. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem i ostalim osetljivim područjima. Ako se ovo dogodi, isprati vodom.

Sastav: 5-15% anionski tensid, <5% amfoterni surfaktatnt, parfem, alkohol, voda.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Tip dlake:
    • Duga dlaka
    • Svi tipovi dlake
  • Životno doba - psi:
    • Odrasli psi
    • Štenci