Record Prostirke za pse 60x60cm 11 kom
Record Prostirke za pse 60x60cm 11 kom
Record Prostirke za pse 60x60cm 11 kom
Record Prostirke za pse 60x60cm 11 kom

Šifra proizvoda:RE 1307

Record Prostirke za pse 60x60cm 11 kom

640,00 RSD 576,00 RSD
Ušteda: 64,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Record je poznati italijanski brend opreme za kućne ljubimce, koji pridaje veliki značaj kvalitetu i funkcionalnosti proizvoda.

Opis proizvoda:

Praktične, higijenske jednokratne prostirke za pse, idealne za obuku štenadi gde da vrše nuždu.

Record prostirke su idealne za trening Vašeg psa. Ne propuštaju urin na tepih ili pod.
Površina pelene ima meku, za pse udobnu strukturu u obliku saća. Ispod nje je sloj gela koji upija svu tečnost i neprijatne mirise. Ova pelena je nakon par minuta opet suva. Donja strana je obložena sa vodootpornom folijom tako da tečnost nema nikakve mogućnosti da iscuri.
Kada Vaš pas mora da izvrši nuždu, stavite ga na Record pelenu, a zatim ga nagradite. Pelene treba zameniti svaki put posle upotrebe, tako da se Vaš pas zaista oseća uvek ugodno.
Pogodne su i za upotrebu tokom veterinarskih operacija i pregleda, kao podloge za transporter, kućice ljubimaca i krevete.

Pored štenaca potrebne su i psima u vreme oporavka, starijim inkontinentnim životinjama, kao i psima koji borave samo u zatvorenom prostoru.  Na putovanjima, u hotelima, transporterima, idealne su kao alternativno mesto za obavljanje nužde.

Prostirka se može tretirati sa mirisnim atraktantom koji će podstići psa da ih koristi!

Pakovanje od 11 komada (60x60cm).

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Izaberite mesto za Record prostirku, koja uvek treba da bude udaljena od hrane i kreveta Vašeg ljubimca. Otvorite prostirku, postavite je na pod i pričvrstite lepljivom trakom koja se nalazi sa zadnje strane pelene. Postavite ljubimca na prostirku tokom dana, dozvolite mu da je omiriše kako bi se navikao na nju. Ne očekujte da Vaš ljubimac odmah uspešno urinira na prostirku. Ponavljajte postupak koliko god puta je potrebno Vašem ljubimcu da se navikne. Kada pas uspešno urinira na prostirku, nagradite ga i pomazite. Ukoliko urinira na nekom drugom mestu van prostirke, jednostavno ga postavite na nju i podstaknite ga da urinira na njoj. Nakon što se ljubimac navikao da na korišćenje podloge unutra, možete da započnete da ga učite da urinira napolju. Počnite sa pomeranjem Record upijajuće prostirke ka vratima i na kraju postavite je napolju, na mestu gde bi želeli da Vaš pas vrši nuždu.


 

Specifikacije proizvoda: