Gizmo Jednoredna hromirana davilica sa pločicom za pse 3.0mm/55cm
Gizmo Jednoredna hromirana davilica sa pločicom za pse 3.0mm/55cm

Šifra proizvoda:GZ 62064

Gizmo Jednoredna hromirana davilica sa pločicom za pse 3.0mm/55cm

494,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Novi brend na tržištu hrane i opreme za kućne ljubimce koji nudi veliki izbor poslastica za pse i mačke kao i veliki izbor opreme (igračke, ležaljke, ogrlice i povodci, grebalice za mace), kozmetike, pelene i prostirke itd.

Opis proizvoda:

Specijalna vrsta ogrlice za pse koja služi za ispravljanje nepoželjnog ponašanja kod pasa. Odlikuje je poseban sklop metalnih kopči od hromiranog metala, zahvaljujući kojem je dugotrajna i otporna.

Osnovne karakteristike
Dužina: 30cm
Prečnik metala: 1.6mm

Na krajevima ogrlice je po jedan obruč kroz koji se provlači ogrlica. Nakon stavljanja davilice na psa, preko glave, za onaj slobodan obruč ogrlice pričvrsti se povodac pa tako, prilikom šetnje, ako pas povlači dolazi do stezanja ogrlice oko vrata. Ova davilica ima i pločicu gde možete izgravirati ime, adresu ili broj telefona.
Kako bi se izbegla mogućnost povređivanja, preporuka je davilicu staviti nešto više na vratu, u nivou donje vilice. Ovaj položaj davilice dovodi do nadraživanja ovog osetljivog područja pa usled potezanja psi osećaju nelagodu pa prestaju sa vučenjem. Svakako je dobro prilikom iskazivanja pozitivnog ponašanja ljubimca nagraditi maženjem, lepom reči ili poslasticom jer će takvo pozitivno nagrađivanje dati brze i uspešne rezultate u ispravljanju nepoželjnog ponašanja.

Kako odredite dimenziju davilice?
Izmerite najširi obim vrata Vašeg psa, a zatim dodajte 5cm. Odaberite veličinu davilice čija je dužina jednaka ili veća od ovog merenja. Veličine davilice zasnivaju se na ukupnoj dužini od kraja prstena do kraja prstena.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Boja:
    • Srebrna
  • Materijal:
    • Hromiran metal