Trixie Neutralni šampon za pse i mačke 250ml
Trixie Neutralni šampon za pse i mačke 250ml

Šifra proizvoda:TX2907

Trixie Neutralni šampon za pse i mačke 250ml

582,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Trixie je poznati nemački brend koji je od 1974. postao broj jedan među proizvođačima opreme za kućne ljubimce. Tu ćete naći raznovrsni izbor igračaka, dodataka, kaveza i još puno toga što je posebno izabrano za Vas i Vašeg ljubimca. Trixie je inovator u proizvodima za mačke i pse, od kreveta do poslastica i igračaka.

Opis proizvoda:

Šampon za pse i mačke sa osetljivom kožom

Ako želite da dlaka i krzno Vašeg ljubimca ostane čisto, a istovremeno lepo i zdravo onda onda je pravo rešenje za Vas Trixie Neutralni šampon za pse i mačke!
Dlaka Vašeg ljubimca biće zdrava i meka, a neprijatni mirisi će biti pažljivo biti uklonjeni.
Trixie neutralni šampon idealan je za sve rase pasa i mačaka. PH vrijednost je između 6,5 i 7,5. Trixie neutralni šampon napravljen je bez testiranja na životinjama.

Upotreba:  Nakvasite ljubimca toplom vodom, utrljajte šampon od vrata naniže, za najbolje rezultate ostavite penu na koži i krznu otprilike 5 minuta, a zatim isperite čistom topolom vodom (ponoviti ako je potrebno). Osušiti ljubimca peškirom ili fenom. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem i ostalim osetljivim područjima. Ako se ovo dogodi, isprati vodom.

 

Specifikacije proizvoda:

  • Tip dlake:
    • Svi tipovi dlake