MOKSI upijajuće prostirke sa karbonom 60x60cm (10kom)
MOKSI upijajuće prostirke sa karbonom 60x60cm (10kom)

Šifra proizvoda:MM779087

MOKSI upijajuće prostirke sa karbonom 60x60cm (10kom)

740,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Moksi je poznati brend poreklom iz Poljske koji se bavi proizvodnjom hrane i poslasticama, kao i opremom za Vašeg ljubimca (posipi za mačke i pelene/prostirke). Svojim odabranim recepturama dobro izbalansiranih obroka raznih ukusa čini sve da zadovolji sve potrebe u ishrani Vašeg psa ili mačke.

Opis proizvoda:

Moksi prostirke sa karbonom (aktivnim ugljem) su super upijajuće prostirke koje ne propuštaju urin na tepih ili pod, sa naprednom tehnologijom koja brzo tečnost pretvara u gel i sprečava curenje. Prostirke imaju integrisani atraktant za podsticanje instinktivnog uriniranja, uz dodatak AKTIVNOG UGLJA za još bolju eliminaciju neugodnih mirisa i efikasniju apsorpciju tečnosti
Provereno najbolja super upijajuća prostirka koja ne propušta urin na tepih ili pod!
Svaka Moksi prostirka ima 5 slojeva, koji je dizajniran da održava pod čistim i suvim.
Prostirke su napravljene sa naprednom tehnologijom koja pruža maksimalnu apsorpciju i brzo uklanja miris. Srednji sloj pomažu u pretvaranju tečnosti u gel, koji sadrži više tečnosti nego uobičajeni ulošci za trening. Donji slojevi su napravljeni sa visokom izdržljivosti koja sprečava habanje i uništavanje jastučića, zadržavajući tečnost da vam ne zamrlja pod.
Ove prostirke su idealne za svakodnevnu upotrebu i navikavanje na vršenje nužde na podlozi.
Na poleđini pelene/prostirke nalaze se podesive trake za lakše fiksiranje za pod, sa integrisanim atraktantom za podsticanje instinktivnog uriniranja
Prostirke pružaju antimikrobnu zaštitu, koja sprečava dalje širenje mikroorganizama
Pogodne su i za upotrebu tokom veterinarskih operacija i pregleda, kao podloge za transporter, kućice ljubimaca i krevete.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Izaberite mesto za Moksi prostirku, koja uvek treba da bude udaljena od hrane i kreveta Vašeg ljubimca. Otvorite prostirku, postavite je na pod i pričvrstite lepljivom trakom koja se nalazi sa zadnje strane pelene. Postavite ljubimca na prostirku tokom dana, dozvolite mu da je omiriše kako bi se navikao na nju i osetio atraktant. Ne očekujte da Vaš ljubimac odmah uspešno urinira na prostirku. Ponavljajte postupak koliko god puta je potrebno Vašem ljubimcu da se navikne. Kada pas uspešno urinira na prostirku, nagradite ga i pomazite. Ukoliko urinira na nekom drugom mestu van prostirke, jednostavno ga postavite na nju i podstaknite ga da urinira na njoj. Nakon što se ljubimac navikao da na korišćenje podloge unutra, možete da započnete da ga učite da urinira napolju. Počnite sa pomeranjem Moksi upijajuće prostirke ka vratima i na kraju postavite je napolju, na mestu gde bi želeli da Vaš pas vrši nuždu.

Specifikacije proizvoda: