MOKSI Silikonski posip za mačke sa mirisom lavande 7.6L
MOKSI Silikonski posip za mačke sa mirisom lavande 7.6L

Šifra proizvoda:MM779643

MOKSI Silikonski posip za mačke sa mirisom lavande 7.6L

1.840,00 RSD 1.196,00 RSD
Ušteda: 644,00 RSD

Izražena cena je sa PDV-om

Moksi je poznati brend poreklom iz Poljske koji se bavi proizvodnjom hrane i poslasticama, kao i opremom za Vašeg ljubimca (posipi za mačke i pelene/prostirke). Svojim odabranim recepturama dobro izbalansiranih obroka raznih ukusa čini sve da zadovolji sve potrebe u ishrani Vašeg psa ili mačke.

Opis proizvoda:

Moksi silikonski posip sa mirisom lavande se sastoji od posebno proizvednog silica gel-a namenjenog za kućne ljubimce. Pogodan je kako za odrasle mačke tako i za mačiće jer je nežan za šape i deluje antibakterijski. Granule upijaju urin nakon čega urin isparava i granule postaju suve.
Silikonski posip je posebno namenjen vlasnicima mačaka koji imaju malo vremena za čišćenje toaleta za mace.
Osnovne prednosti Moksi posipa za macke su ekonomična potrošnja, u poređenju sa tradicionalinim grudvajućim posipima, zahvaljujući odličnoj moci apsorpcije i dugotrajnoj upotrebi.

Moksi silikonski posip sa mirisom lavande je 100% prirodan, bezbedan, biorazgradiv, netoksičan i ne zagadjuje okolinu, inhibiše razmnožavanje bakterija.

Visoka moć apsorpcije i kontrola mirisa zahvaljujuci milionima mikroskopskih čestica u svakom zrnu jako brzo upijaju tecnost kao sundjer. Mirisi i nečistoće su zarobljeni unutra

Uputstvo za upotrebu: napuniti posudu u visini od 4-5 cm. Dnevno lopaticom uklanjati izmet, kada na dnu posude primetite tečnost, posip zameniti.
Posip je neophodno promeniti jedanput mesečno ukoliko ga koristi jedna mačka, a češće ako ga koristi više mačaka.
Obavezno je oprati ruke nakon kontakta sa posipom koji je mačka koristila.
Način čuvanja: posip čuvati na suvom mestu u originalnoj ambalaži.
 

Specifikacije proizvoda:

  • Tip posipa:
    • Silikonski posipi